• Suomi
  • English

Uusi esite yritysverkostotoiminnasta ilmestynyt!

Yritysverkostotoiminta ja sen esittely on kaivannut jo pidempään työkalua, jota voi vapaasti hyödyntää yrityspalveluorganisaatioissa. Nyt julkaistu esite pyrkii vastaamaan tähän.

Microentren uusi esite tuo laajasti esille eri mahdollisuuksia mikroyritysten kehittämisen tukemiseen. Samalla esite on osa Microentren palvelukokonaisuutta, ja kaikkien vapaasti ladattavissa sivustolta.

Esitteessä tuodaan näkyvästi esille mukana olleiden yritysten ja yrityskehittäjien aitoja näkökulmia yritysryhmätoimintaan. Eri alueilta kerätty palaute levittäytyy läpi esitteen lainauksiksi ja mietteiksi. Esitteen sivuilla myös kolme yritystä kertoo tarkemmin omista kokemuksistaan Microentren  yritysverkostossa.

Aurinkopuro Rovaniemen, Moderni Maakellari Etelä-Savon ja Piipalinen Oulunjokivarren yritysryhmästä nostavat esille  oma kehityspolkunsa. Aurinkopurolla se liittyy vientiin, Modernilla Maakellarilla ansaintamallin rakentamiseen ja Piipalisella sosiaalisen median kehittämiseen. Inspiroivia tarinoita!

 

yritysverkosto esite

 

Esitteen tarkoituksena on avata nimenomaan yrityskehittäjien ja yritysten näkökulmasta, mitä yritysverkostotoiminta on ja miten yrityksen hyötyvät siitä. Tietoja ja näkökulmia esitteeseen on kerätty kokonaisuudessa laajasti eri alueilta, missä yritysverkostotoimintaa on. Sivuilta löytyy muunmuassa kuviona kaikkien ydinryhmäiltojen aiheet. Käy kurkkaamassa, mikä mikroyrityksiä kiinnostaa!

Esitteen tekemiseen on osallistunut Lapin Mikroryritysten kasvuverkosto ja MikroX -hankkeet. Kiitoksia hankkeiden kaikille rajoittajille, erityisesti Lapin Liitolle ja Etelä-Savon maakuntaliitolle.

 

Esitteen voit ladata käyttöösi täältä >>>

Esite sopii myös tulostettavaksi.

 

Comments are closed.