• Suomi
  • English

ATK – Lillhonga

 Yrittäjä:  Petter Lillhonga

Paikkakunta: Kokkola

Linkki: http://lillhonga.fi/

Toimiala: IT-Palvelut

ERP - Verkkokaupat - Laitteet - Tuki

Olemme vanha, mutta nuori yritys. Johan Lillhonga perusti meidät jo vuonna 1990, jolloin hän aloitti ATK-palveluita tarjoavan yrityksen, silloin nimellä ATK-Lillhonga T:mi. Johan Lillhongan johdolla yritys kasvoi aina vuoteen 2013 saakka, jolloin hän luovutti kruunun eteenpäin.

Vuodesta 2013 lähtien yritystä on johtanut Petter Lillhonga yhdessä nuorekkaan ja osaavan tiimin kanssa. Kirjoitushetkellä meitä on kuusi, joista kaksi hoitaa asiakkaittemme IT-laitteistoa, kolme sovelluskehittäjää ja yksi konttoristi

Meillä on miltei 30 vuoden kokemus IT-laitteista, ohjelmistoista ja ennen kaikkea hyvistä asiakkaista. Vanhimmat asiakassuhteeme ovat yhtä vanhoja kuin yrityksemme konsanaan. Itse asiassa toimiston seinällä roikkuu ensimmäinen (ja vielä voimassa oleva) asiakassopimus, päivättynä 30.07.1990.

Miellämme itsemme mielummin kumppaniksesi, kuin toimittajaksesi. Erikoistumme palvelemaan asiakastamme asiakkaan ehdoilla. Emme tarjoa yli- tai alimitotettuja ratkaisuja, vaan selvitämme tarkoin toimintaympäristön ja tulevaisuuden tarpeet ennen ratkaisun tarjoamista.

Elämme vahvasti tätä päivää ja se näkyy ohjelmistoissamme, laitteissamme sekä toimintamalleissamme. Sosiaalinen media, tehokkaat viestintävälineet ja verkostoituminen ovat tehokkaasti mukana päivittäisessä työssämme.

Comments are closed.