• Suomi
  • English

Avoimet työpaikat projektitutkijalle tai tutkijatohtorille mielenkiintoisissa hankkeissa!

 

 

Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE etsii kahta projektitutkijaa tai tutkijatohtoria määräaikaisiin työsuhteisiin vuoden 2019 loppuun saakka. Hankeportfoliostamme riippuen työsuhteet saattavat jatkua pidempään.

 

Tarjolla olevat tehtävät:

 

Ensimmäinen tehtävä liittyy luovien alojen yrittäjien kaupallistamis- ja liiketoimintaosaamisen edistämiseen Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa (Luovat ratkaisut -hanke). Tutkija tuo yliopistollista asiantuntemusta koulutusosioiden sisällön toteuttamiseen, kouluttamiseen ja yhteiskehittämisenä toteuttavien soveltavien kokeilujen ohjaamiseen sekä niiden dokumentointiin ja tutkimukseen. Toinen osa tehtävässä liittyy Energiakaivos-hankkeeseen, jossa tutkijan tehtävänä on kartoittaa paikallisten mikroyritysten ja energia-alan toimijoiden kiinnostusta hyödyntää uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pyhäjärven kaivosalueella kaivostoiminnan päätyttyä.
Hakuaika päättyy 28.1.2019.

Linkki hakemukseen:

https://rekry.saima.fi/certiahome/open_job_view.html?did=5600&jc=1&id=00006573&lang=fi

 

Toinen avoinna oleva tehtävä liittyy yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja tutkimukseen Pohjois-Pohjanmaalla. Mindbusiness-hankkeessa tutkija vastaa hankkeessa yrittäjyysopintojen vaikuttavuuden arvioinnista ja raportoinnista sekä arvioinnin julkaisemisesta sekä yleistajuisesti että tieteellisesti. Tulosten pohjalta tehdään ehdotuksia opintokokonaisuuden muutostarpeista. Tutkijan osallistuu myös yritysverkoston hallintaan, yritysverkoston toimintaan sekä kyselylomakkeen suunnitteluun. Tutkija osallistuu myös yritysverkoston hallintaan, yritysverkoston toimintaan sekä kyselylomakkeen suunnitteluun.  Yrittäjyyskasvatuksen strategian toiminnallistaminen (TotYK) -hankkeessa tutkija vastaa yrittäjyysopintojen vaikuttavuuden arvioinnista ja raportoinnista sekä arvioinnin julkaisemisesta sekä yleistajuisesti että tieteellisesti. Arvioinnin tulosten pohjalta tehdään ehdotuksia opintokokonaisuuden muutostarpeista. Tutkijan osallistuu myös yritysverkoston hallintaan, yritysverkoston toimintaan sekä kyselylomakkeen suunnitteluun.
Tehtävän hakuaika päättyy 25.1.2019.

Linkki hakemukseen:

https://rekry.saima.fi/certiahome/open_job_view.html?did=5600&jc=1&id=00006732&lang=fi

Comments are closed.